Kilde:

Kina – Den truende supermagt kommer på et tidspunkt, hvor der i Danmark i medierne og blandt aktive unge er stigende kritik af en eftergivende og perspektivløs danske Kinapolitik.


Viggo Fischer kræver en mere fremadrettet linje og en skarpere kritik af Kinas totalitære stat. Det er en meget aktuel bog. Den giver et dybt indblik i det kinesiske magtapparats mekanismer, som vi i disse måneder ser det i knægtelsen af fri debat om sundhedsproblemerne.

Bogen sætter fokus på de stadig mere alvorlige krænkelser af menneskerettighederne og de grusomheder, der møder de kinesere, der går imod undertrykkelsen. Forfatteren sætter udfordringen i europæisk sammenhæng. EU er i defensiven over for Kina, økonomisk og politisk. Sådan behøver det ikke at være, men det kræver, at kursen lægges om.

Viggo Fischer har gennem rejser til Kina og senest til Hong Kong og Taiwan i 2018 skaffet sig aktuel viden og nyttige kontakter. Han har i årevis været aktiv i debatten om Kina og er gået klart imod undertrykkelsen i Tibet.

Dansk-Taiwanesisk selskabs medlem Hr. Viggo Fischer  udkommer den 14 april med bogen:

’Kina – Den truende supermagt’

Bogen kommer på et tidspunkt, hvor der i Danmark i medierne og blandt aktive unge er stigende kritik af en eftergivende og perspektivløs danske Kina-politik. 

 

Bogen som koster 259,95 plus porto, kan købes gennem Forlaget mellemgaard, tlf.: 65903642, på mail: Mellemgaard.forlaget@gmail.com eller på www.mellemgaard.dk

 

Viggo Fischer kan dog tilbyde foreningens medlemmer denne bog til 200,- plus porto.  Såfremt dette har jeres interesse, bedes I kontakte Viggo Fischer direkte på mail: vf@fischernet.dk.

Kilde:Seneste Artikler


Social Connections